Sa va bagati cultura-n cur

Posted: May 17, 2013 in Uncategorized

Am dat din greseala de chestia asta: http://www.altphel.ro/2011/04/melancolie-diesel-cu-motorul-gripat-iii/

Dl. Mateuca aduce un articol pentru un ziar pe care personal, il citeam cu drag, in care critica o intreaga antologie nascuta din munca unora de prin Casa de Cultara IL Caragiale Ploiesti (cine pula mea or mai fi si aia, ca nu i-am gasit pe Taraf TV???), intr-un mod de-a dreptul mirific. 

Din punctul dansului de vedere, situatia tinereasca a culturii in Romania este de cacat! Serios? Stiam asta, da’ macar idiotii aia din paginile antologiei au incercat sa renunte la laba in fata youporn-ului si sa-si ia ochii de la Draguseanca pentru a injgaima niste cuvinte acolo (Dl. Mateuca, cunoasteti acest cuvant? L-ati prins la varsta dvs. sau e un neologist rupt din Idiocracy?). 

De ce ar fi cacatii aia non-cocalari luati in seama? 

Adevaratele valori se scalda in Eminescu, Caragiale, Sergiu Nicolaescu si cam atat. Restul, sunt prea vulgare, prea nasoale, prea tineresti (si da, pentru varsta unora, imposibil de crezut de tineresti ce sunt), prea fara talent, prea fara contur, pentru ca sfinti sunt doar sfintii, iar pulele si pizdulicile astea tinere inca nu au dimensiunile necesare pentru a da de nasul vitezomanilor care au depasit nouaj’ de ani. 

Pai daca ale dumneavoastra cadavre nu au bunul simt sa se manjeasca cu astia tineri care au ales ai alte cai in loc de cele sataniste si ne-ortodoxe, atunci de ce falusul vostru (impotent) va mai vaitati ca n-avem cultura-n romanica?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s