Catre primaria Buciurestiului si catre cea a Ploiestiului

Posted: June 17, 2012 in because I luv ya

Da, sunt un taran care este teribil de apropiat de cele doua super-orase din sudul tarii si din mijlocul Campiei Romane. Frumoasa noastra capitala: mizeria plina de fite de proasta calitate, doar ca ceva mai scumpe intitulata Bucuresti; si celalalt morman de gunoi industrializat atat de tare incat in fiecare fraza a oricarui locuitor apar cuvinte precum smog, gaz, petrom, brazi, sulf, obor, la rusi, anti-bucuresti, mall de cacat, etc.

Acum ca tot au trecut alegerile (nu, nu am fost la vot) si ca tot am facut drumuri peste drumuri intre cele doua orase ma gandeam ca poate cele doua noi primarii vor face cate ceva pentru iubirele si mandrele noastre asezari urbane.

Poate ca putache asta din Ploiesti se va gandi sa se tina de cuvant (-ul de pe bannere) si sa faca ceva cu cainii de pe strazile orasului pentru ca situatia devine din ce in ce mai nasoala. Desigur, apar pulifricii care sunt de parere ca si cainii sunt suflete si ca nu trebuie sa facem lagare de concentrare cu ei. Poate ca sunt de acord cu faptul ca un caine (si cu prietenii sai) are (au) dreptul sa atace oameni, copii, batrani pe strada, sa-i muste, sa le imprastie boli si – ca in unele cazuri – chiar sa-i spitalizeze sau sa-i omoare. Da, ca doar sunt si ei suflete.

Cred ca ar trebui introduse o lege in care babornitele alea imputite care nu ar da un covrig unui copil nemancat insa cumpara salam si carnati cainilor din parcarea blocului, sa primeasca niste amenzi pe care sa le plateasca si pe lumea ailalta, pentru faptul ca atunci cand vin hingherii cu castrarea, ele ascund patrupedele prin apartamente, curti, etc, fara sa le pastreze, intrucat, ei totusi sunt niste caini anarhisti si liberi.

Pacifistii ailalti care inca nu si-au gasit o activitate, iar tati si mami lor le ofera tot ce le trebuie cat sa nu mearga pe jos pana la scoala sau pana in clubul de cacat in care se intalnesc cu prietenii pentru a vorbi jumate romana – jumate americaneasca; aia care semneaza petitii impotriva ororilor asupra animalelor, le doresc sa fie fututi in cur de javra aia cat un ciobanesc german din statia de autobuz UPG si sa fie postiti de gruparea cainilor de periferie de pe Carol Davila.

Bucurestiul nu ma intereseaza pentru ca oricum este la pamant…

Ma gandeam insa ca poate, autoritatile se vor gandi sa faca ceva impotriva stimabililor nostri confrati de etnie roma care cer bani atunci cand iti parchezi masina intr-un loc care, in mod normal nu ar percepe plata. Dai cat vrei, ti-o pazesc cu sudoare si cu pretul vietii, iar daca nu, va juca X si O cu puradelul si cu tot neamul lui.

Pe langa asta, cacatii aia mai sunt si nesimtiti. Parchez masina, ii platesc mamei omida vreo 4 lei, imi fac treaba, apoi cand ma intorc la masina, langa ea (care pazea masina:))) ) se nascuse un puradel, dracu stie de unde aparut, care-i cerea doi lei pentru un suc si care atunci cand m-a vazut, a inceput sa ranjeasca si sa-mi cante imputiciunea aia de muzica a lor. Teribil de amuzant, mai ales ca atunci cand tiganului ii este foame, incepe sa cante. Pai va dati seama cata foame e-n tara asta?

Desigur, politia era la cam 100 de m mai incolo, dirija si amenda.

Domnilor din conducerea Bucurestiului, in cazul in care, va veti gandi sa renuntati la armistiile cu tiganii care au pus curul fara niciun drept pe parcarile PUBLICE ale orasului si va veti aduce aminte ca si noi, astia mici, locuitori de peste tot, platim niste taxe statului, ma voi gandi si eu si toti cei ca mine sa vina sa va voteze corect data viitoare (adica sa nu ramana fara tus la ultima casuta).

Va doare-n cur, jigodiilor!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s