concert Linkin Park

Posted: June 7, 2012 in ai lav roac'en rol

Zilele astea, nu mai stiu cand, cred ca totusi 6 Iunie, a concertat Linkin Park in Bucuresti. Pretul a fost exorbitant, undeva la 300 de lei daca imi aduc bine aminte.

Profund dezamagit…

Inainte cu cateva zile, s-a cerut de catre public un surplus de bilete de pus in vanzare, deci arena a fost arhi-plina iar publicul roman, desi biletul a fost scump iar tara este in plina criza, cica, a facut sacrificiul suprem pentru ascultarea sextetului american.

Nu.

Nu-mi place Linkin Park. Nu-i pot asculta, ma zgarie pe creieri, ma baga in depresie, ma face sa urasc muzica rock. Faptul ca au venit in Romania m-a lasat rece. Faptul ca lumea s-a dus la concert, de asemenea, prea putin interesant.

Ma doare insa ca in paralel, vara asta se desfasoara OST Fest, Green Fest, ArtMania sau chiar Ghost Fest. In acelasi timp, avem si concerte “solo” de tip Slayer sau Anathema. In fest-urile amintite mai devreme vom auzi nume precum Motorhead, Megadeth, Dimmu Borgir, Black Label Society, Guns’N Roses, Soulfly si de ce nu, chiar daca faceam eu misto de ei, ManoWar. Din pacate, Linkin Park a fost mult mai evidentiat decat restul festurilor, sau cel putin asta e parerea mea legata de ceea ce citesc pe site-uri precum http://www.metalhead.ro. Din toate astea nu pot decat sa tac si sa plang in pledoaria mea.

Poate ca tipii chiar sunt buni.

Tipii sunt buni, dar nu canta muzica ROCK:)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s