Eficacitatea Pulitiei Romane

Posted: May 30, 2012 in because I luv ya

In urma cu vreo trei zile, am fost si eu ca un om normal ce sunt, care-si plateste taxele la stat, plange cand vede fluturasul de salariu si inca spera ca jumatate din populatie sa dispara fara explicatie, intr-unul din prea marile noastre marketuri nationale, pentru a face ceva cumparaturi.

Intrucat tati meu nu a avut suficienti bani sa ma inzestreaza cu ceva acolo cu roti si cu un permis cumparat de la prietenii lui magistrati, mi-am carat cumparaturile cu rucsacelul ala al meu decent pe care doar pentru asta il folosesc.

Pentru cunoscatorii Ploiestiului – am fost in Kaufland Nord. Marketul este despartit de Soseaua Nordului (cea de pe care pot lua traseul 30 catre casa, intrucat traseul 1 este mult mai rar) de un Mc Shit si un parc destul de mare, perfect pentru ati plimba copilul, cainele si bunica la aer. Din pacate insa, in acest parc, apare un specimen batran, care nu este nici pe departe pe cale de disparitie, hidos, monstruos, un fel de dadaism al existentei umane: prostituata. Aceasta este pazita de garzile ei mirifice: ciorile cu burta si lant cat grosimea pulii.

Intorcandu-ma din Jaufland cu rucsacul prins de spinare, pe o ploaie mocaneasca teribil de enervanta, observ pe marginea trotuarului (unde altfel?????) o domnisoara apartinand rasei amintite mai sus, care topaia sub o umbrela de mana, sub muzica specifica pe care o asculta in castile smartphone-ului pe care il avea infipt in cur – presupun – pentru ca nu avea buzunare la bucata aia de panza pe care ea o numea fusta-scurta. Trecand peste acest aspect, frumusetea lucie parea ca traieste un adevarat vis, avand o slujba din care putea face cariera si de care era fericita. Normal, unde mai poti incasa si pule’n cur si pumni in ficati, beneficiind in acelasi timp si de un salariu decent primit de la pestele patron.

Trec pe langa dansa, cu niciun sentiment miscat.

Eram satul de imaginea asta prin Ploiesti si zonele adiacente.

doua sute de metrii mai incolo insa, zaresc pe prima banda a soselei (prima de la trotuar pentru cei mai saraci cu duhul), o masina de politie (apartinand sectiei din Nord cel mai probabil) care patrula. Mergea cu placere, in viteza ei preferata, fara sa tureze nici motor, nici bujii, nici etc, belind ochii pe soseaua goala si in parcul plouat in care nici dracu’ nu se afla. Desigur, interactiunea vizuala cu unul din ei a fost tipica gen roacar nesapalat – gabor imputit. Asa ca le zambesc si le fac semn din deget ca mai incolo se afla ceva interesant. Ma opresc in loc in timp ce masina se indeparta de mine si se apropia de prostituata de mai devreme si privesc (fara uimire) cum baietii’n albastru au trecut mai incolo ca si cand femeiusca n-ar fi existat.

Acum apare intrebarea mea: daca ma aflam eu si cu doi prieteni acolo, consumand o cutie de bere, ce s-ar fi intamplat?

ce intrebare idioata.

Desigur, cei saraci cu duhul ma vor intreba “ce pizda matii vroiai sa faca?” si ca ei n-au nicio vina si ca n-aveau nici dovezi si ca pula mea.

Da, sigur.

cu siguranta nu exista documente si dosare care sa urmareasca macar virtual traficul de carne vie si cu siguranta domnisoara cu clitorisul atarnandu-i ca maneca unui vrajitor statea acolo in asteptarea primaverii si a primilor Ghiocei din 2013. SAu poate astepta apocalipsa din Decembrie, de anu’ asta.

Nu. Nimeni nu va opri vreodata in fata prostituatelor decat in momentul in care EI (si stim la cine ne referim) nu-si vor mai primi drepturile (si stim la ce ne referim).

Daca ar exista civilizatie si CREIER (mai ales asta) s-ar renunta la dorint mahalalei pe care o avem in tara si s-ar deschide case cu prostituate cu carte de munca, vaccinate, fara boli, curate, de toate natiile, din care si statul sa-si ia partea, dar legal.

Dar de ce s-ar dori asta? Nu-i mai frumos sa iti plimbi copilul prin parc imprejmuind boschetii in care necunoscuti isi baga pula in gurile alea imputite ale jegurilor alea animalice de fata cu toata lumea?

Cu siguranta postarea mea poate fi catalogata ilegala, insa cu siguranta ceea ce se-ntampla in parcul ala (si nu numai) este perfect curart si legal.

Sa va fut in gat de impotenti inutili ai societatii, platiti tot din banii nostri!

Advertisements
Comments
  1. nexya says:

    Sa va fut in gat de impotenti inutili ai societatii, platiti tot din banii nostri! …nu fii egoist 🙂 si eu vreau sa-i 😀

    • zombie667 says:

      Esti invitata mea, stimata doamna! Putem face chiar un cult orgasmic, o grupare as putea spune, care are ca fetis vomitatul si urinatul in cafelele lor… hmm destul de kinki si destul yuki o sunat asta. Dar totusi, daca esti de acord, anunta-ma:D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s